Guar Gum

7,10 Με Φ.Π.Α.

100 gr

Περιγραφή

To Guar Gum (κόμμι Γκουάρ) προέρχεται από την επεξεργασία των σπόρων του “φασολιού” του φυτού Cyamopsis Tetragonoloba, το οποίο ευδοκιμεί κατά κύριο λόγο στην Ινδία.

Όπως και το Xanthan Guam, έτσι και το Guar Gum χρησιμοποιείται στα καλλυντικά για την ομογενοποίηση των συστατικών τους και για την αύξηση της “πυκνότητας” τους.

Το Guar Gum χρησιμοποιείται συνήθως σε ποσοστό 0,5-2,0% στα καλλυντικά. Είναι ιδανικό ως φυσικό συστατικό σε lotions, κρέμες ενυδάτωσης, shower gels και σαμπουάν.

Το Guar Gum που θα βρείτε εδώ είναι 100% καθαρό και φυσικό. Είναι non-ionic και απόλυτα ασφαλές στη χρήση του.