Λάδι Αβοκάντο “Βιολόγος”

9,10 Με Φ.Π.Α.

100ml

Περιγραφή

Τα Έλαια Βάσης χρησιμοποιούνται είτε ως απαραίτητος φορέας, που θα ενσωματώσει τα αιθέρια έλαια για χρήση στην αρωματοθεραπεία και την κοσμετολογία, είτε ατόφια στην καλλυντική περιποίηση. Είναι, επομένως, σημαντικό να είναι 100% καθαρά, ακριβώς όπως όλα τα πολύτιμα Έλαια Βάσης «Βιολόγος».
Αβοκάντο, επιστημονικά Persea Gratissima. Το Έλαιο Αβοκάντο είναι από τις δημοφιλέστερες βάσεις για χειροποίητα καλλυντικά, χάρη στις περιποιητικές του ιδιότητες. Παράγεται με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης.

ΣΥΝΘΕΣΗ
Πολύ πλούσιο σε Λεκιθίνη και Βιταμίνες Α, B, C, D, E, H, K, PP. Περιέχει σαπωνοποιητικές ύλες.

ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
Η φυσική σύνθεσή του το καθιστά ευεργετικό για καταπολέμηση της έντονης ξηρότητας λόγω σοβαρών μολύνσεων της επιδερμίδας, όπως το έκζεμα.

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
Οι έρευνες έχουν καταδείξει τη συμβολή των Βιταμινών Β και Ε στην αντιγήρανση. Γι’ αυτό και το Έλαιο Αβοκάντο είναι από τις διασημότερες βάσεις για προϊόντα περιποίησης, με πολύ γρήγορα και ορατά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα, οι σαπωνοποιητικές ύλες αναδομούν και ενυδατώνουν βαθιά την επιδερμίδα ενώ ενισχύουν και τα μαλλιά. Είναι πολύ ανεκτό από κάθε τύπο επιδερμίδας, δεν προκαλεί ερεθισμό και μπορεί να εφαρμοστεί και στην περιοχή των ματιών (γι’ αυτό και περιέχεται σε πολλά προϊόντα φροντίδας για μωρά). Ιδανικό για ξηρές έως πολύ ξηρές και γερασμένες επιδερμίδες, χαρίζοντας λάμψη, ελαστικότητα, στιλπνότητα, απαλότητα. Επίσης, πολύ δημοφιλές για παρασκευή σαπουνιών, lipbalms, σαμπουάν και conditioners μαλλιών.

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Λάδι Αβοκάντο “Βιολόγος””